Overskriften er egentlig sigende om udviklingen hos Byg-e. Stadig flere medlemmer af ByggeBasen og Byg-e får øjnene op for de muligheder de får ved at være medlem, hvilket betyder at flere og flere virksomheder sender og modtager dokumenter gennem Byg-e.

Byg-e slog rekord i foråret med en massiv stigning i behandlingen af dokumenter. På bare et par måneder steg aktiviteten med 30%. Over sommeren er aktiviteten dog faldet en smule men stadig med større trafik og brug af Byg-e’s systemer.

Vi er overbeviste om at fremtiden vil byde på en endnu højere tilslutning og brug af dokumenter. Vi forestiller os igen en rekord i trafikken henover foråret. Er I endnu ikke tilsluttet Byg-e’s pris- og driftssikre løsning, så behøver I ikke fortvivle, da vi har kapacitet til jer også.

Tag kontakt til Tommy Rømer på 45 80 78 77 og høre mere om Byg-e løsningen eller læs mere her http://www.byg-e.dk/

I år får du DBs årsberetning i små fokusrettede bidder, idet vi gennem december og januar løbende lægger artikler, der har fokus på det, vi har arbejdet med i 2021, på www.bdb.dk. Vi håber på den måde, at du opdager emner, som allerede har eller kunne få din interesse.

Skulle du have spørgsmål, kommentarer eller andet på hjertet i forbindelse med denne artikel, så er du velkommen til at skrive til os på db@bdb.dk.

Ønsker du at se hvilke andre artikler, der er udkommet i DBs årsberetning 2021, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev på ath@bdb.dk.