Er du medlem af Danske Byggecentre eller af ByggeBasen, kan du sende og modtage elektroniske dokumenter gratis

Byg-e tilbyder EDI uden beregning for medlemmer af både Danske Byggecentre og ByggeBasen. Det betyder, at du kan sende elektroniske dokumenter f.eks. fakturaer og ordrer igennem Byg-e uden det koster en krone.

Vores filosofi hos Byg-e er, at vi mapper til det dokumentformat, du kommer med. Det gør, at arbejdet med at komme om bord hos Byg-e er minimalt, og vi har endnu ikke oplevet et format, vi ikke har kunne håndtere i vores systemer.

Hvis du ikke bruger et format eller kan håndtere elektroniske dokumenter, kan vi stadig hjælpe dig. Vi har Web EDI som egentlig bare betyder, at har du internet, så har du også EDI og kan sende/modtage elektroniske dokumenter.

Der er også mulighed for blot at modtage ordrer i PDF-format, hvor Byg-e sørger for konverteringen fra afsender til PDF og efterfølgende sender PDF’en som vedhæftet fil i en email.

Hos Byg-e har du mulighed for at følge dine sendte og modtagne dokumenter igennem det vi kalder Message Tracking, som er en webside du tilgår ved et personligt log ind. Message Tracking vil blive opgraderet i 2022, hvilket bl.a. vil have indflydelse på effektiviteten og dine muligheder som kunde for at få større medbestemmelse i, hvad systemet skal kunne.

Vi har derudover - for at effektivisere processen med at udveksle dokumenter - lavet en side, hvor du kan følge de partnere du har mulighed for at udveksle dokumenter med. Som bruger af Byg-e kan du nemlig logge på og se både, hvem det er muligt at udveksle dokumenter med og følge med i status på boardingen af nye partnere.

I år får du DBs årsberetning i små fokusrettede bidder, idet vi gennem december og januar løbende lægger artikler, der har fokus på det, vi har arbejdet med i 2021, på www.bdb.dk. Vi håber på den måde, at du opdager emner, som allerede har eller kunne få din interesse.

Skulle du have spørgsmål, kommentarer eller andet på hjertet i forbindelse med denne artikel, så er du velkommen til at skrive til os på db@bdb.dk.

Ønsker du at se hvilke andre artikler, der er udkommet i DBs årsberetning 2021, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev på ath@bdb.dk.