20-01-2023

Denne artikel er en del af DB årsberetning 2022.

Du får DBs årsberetning 2022 i små fokusrettede bidder, idet vi gennem december og januar løbende lægger artikler, der har fokus på det, vi har arbejdet med i 2022, på www.bdb.dk. Vi håber på den måde, at du opdager emner, som allerede har eller kunne få din interesse.

Kædernes HR folk er fortsat aktive med besøg på landets handelsskoler, hvor der spilles ”Karrierespillet” – enten som brætspil eller online – et spil, der viser hverdagen i et byggecenter med opgaver og mulige dilemmaer, der skal løses.

Begge spil er er redigeret hen ad vejen, så det sikres, at de er målrettet alle i klasserne. Det er meningen, at de unge skal udfordres men samtidig også have det sjovt, når de spiller.

Sitet karrierestigen.dk er også under redigering. Således blev der i november-december 2022 optaget nye film til sitet, hvor aktørerne er udvalgte elever i branchen, ligesom sitet designes, så vi får en mere nutidig præsentation af branchen og vore uddannelser.

Den nye hjemmeside præsenteres primo 2023.

Filmene skal desuden danne baggrund for en SoMe kampagne, der skal køre under forårets skolebesøg.

De tre retninger i branchen

Er du klar til at tage ansvar for fremtidens salg, kundeservice og ledelse? Som elev i et byggecenter får du utroligt mange muligheder for at sætte dit præg på, hvordan forretningen bliver drevet. Se de forskellige retninger herunder:

  • Handelselev
  • Salgselev
  • Lager- og logistikoperatørelev

Skulle du have spørgsmål, kommentarer eller andet på hjertet i forbindelse med denne artikel, så er du velkommen til at skrive til os på db@bdb.dk.