17-01-2023

Denne artikel er en del af DB årsberetning 2022.

Du får DBs årsberetning 2022 i små fokusrettede bidder, idet vi gennem december og januar løbende lægger artikler, der har fokus på det, vi har arbejdet med i 2022, på www.bdb.dk. Vi håber på den måde, at du opdager emner, som allerede har eller kunne få din interesse.

I sommeren 2022 har Byg-e A/S behandlet rekord mange dokumenter. Der har været en kæmpe stigning i en periode i antallet af dokumenter der løber igennem Byg-e’s systemer. Denne stigning er så sidenhen faldet tilbage til et mere normalt niveau. Generelt har der været en stigende trend i antallet af filer som Byg-e behandler og processerer.

Vi har i løbet af året udvidet medarbejderstaben for at imødekomme efterspørgslen på services og support hos Byg-e.

I løbet af året har vi lanceret en ny message-tracking service som langsomt vil blive spredt ud på alle kunder. Vi har forbedret samhandelslisten så brugerne bedre kan følge med i boardingen af deres partnere. Vi er samtidig ved at optimere vores interne servere/services for bedre at kunne håndtere flere komplekse opgave og ikke mindst en fremtidig øget mængde dokumenter.

Skulle du have spørgsmål, kommentarer eller andet på hjertet i forbindelse med denne artikel, så er du velkommen til at skrive til os på db@bdb.dk.