21-09-2022

Konferencen stiller skarpt på byggepladsen som led i byggeriets livscyklus. Hør førende eksperter og praktikere fortælle om de nyeste løsninger til en mere ressourceeffektiv byggeplads med mindre energiforbrug, affald og transport.

Konferencen organiseres af RE:BYG netværket med BUILD som facilitator og partnere fra byggebranchen. Konferencen henvender sig bredt til de udførende parter i byggeriet. Hør om spændende udviklingsprojekter, de nyeste teknologier til en produktiv byggelogistik og erfaringer fra praksis. Derudover præsenterer BUILD resultater af byggepladsregistreringer af energi, affald og transport og hvor meget de fylder i bygningens samlede klimapåvirkning set over hele livscyklussen.

Netværket og konferencen udspringer projektet Ressourceforbrug på Byggepladsen som BUILD udfører for Bolig- og Planstyrelsen i perioden 2021-24. Projektet kortlægger mængder af ressourcer på forskellige typer byggepladser og udvikler ensartede metoder for registrering og klimaberegning af ressourcer, som kan blive til en branchestandard og eventuelt fremtidige krav.


Foreløbigt program

12.30 Registrering

13.00 Oplæg om registrering af ressourceforbrug

13.40 Korte oplæg fra nyeste initiativer og projekter

14.20 Korte præsentationer af teknologiske løsninger

15.00 Diskussion i grupper og med oplægsholdere

15.40 Awardshow om initiativer til minimering af ressourceforbrug

16.00 Det officielle program slutter. Mulighed for netværk

17.00 Dørene lukker


Konference er gratis og foregår både fysisk og streames online. Der vil være let forplejning.

Praktisk information

Sted: Konferencesalen (A.C Meyers Vænge 15, København) & Online

Varighed: 2h 30m

Maks. deltagere: 100

Pris: Gratis

Kilde : BUILD.DK