Den 31. august 2022 kan du komme med på byggepladsbesøg, når Dansk Netværk for Træbyggeri arrangerer on-site besøg på UN17-byggepladsen.

Her skal vi se selve byggeriet og høre oplæg fra MOE – både de generelle overvejelser omkring at bygge i træ, de mere nørdede detaljer om de konkrete bærende trækonstruktioner og træfacader, og ikke mindst hele den brandtekniske del af byggeriet, herunder tilgangen til dokumentation ved hjælp af brandtests.

Praktiske oplysninger

On-sitebesøget afholdes den 31. august 2022 fra kl. 9.30-11.30. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendigt. OBS: begrænset deltagerantal – pladserne fordeles efter først-til-mølle.  Er eventet udsolgt? Send mail til chla@teknologisk.dk og skriv dig på venteliste.

Om UN17 Village

UN17 Village er det første byggeri i verden, der skabt ud fra en komplet metode adresserer og inkorporerer FNs 17 verdensmål i én helhedsløsning. Denne tilgang til fremtidens byggeri udfordrer det nuværende i et holistisk projekt, der opfylder de højeste standarder inden for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed. Vi har dermed lagt grundstenen til et åbent laboratorium for at skabe og udbrede fremtidens bæredygtige byggeløsninger med udgangspunkt i verdensmålene. Vores ambition er, at UN17 Village bliver begyndelsen på en mere bæredygtig bevægelse i det byggede miljø og det liv, der leves heri. En begyndelse, som NREP er stolte af at gå forrest med – i håbet om at aktører på kryds og tværs af byggebranchen vil følge trop og indgå i tætte og innovative samarbejder. Vi tror nemlig på fællesskabets kraft. Det er derfor, vi kalder det UN17 Village! Læs mere om UN17-Village her: http://www.un17village.dk/

Tilmeld dig her 

Kilde: We Build Denmark