Vinderen af Danske Byggecentres Fotokonkurrence ER…..

De sociale medier fylder mere og mere i vores hverdag både i privatlivet og på arbejdspladsen. Derfor vil vi bruge de sociale medier til at gøre op med fordommen om, at det er usexet at arbejde i et byggecenter. Vi skal have de unge til at sælge byggematerialer og rådgive i millionprojekter frem for at sælge sokker i en tøjbutik.

Fotokonkurrencen gav os billeder på Instagram fra Davidsen, Johannes Fog, XL-BYG, STARK, Bygma og Optimera. Flotte og interessante billeder er det blevet til, som viser forskellige vinkler fra vores medlemmers hverdag. De ansatte hos vores medlemmer kunne vinde en iPad.

Vinderen af fotokonkurrencen blev vurderet af Danske Byggecentres administration, hvor der blev lagt vægt på at billederne skulle være flotte, give likes og skulle tages fra forskellige vinkler og situationer.

Vinderen blev kåret, på baggrund af at han kunne vise byggecentrene fra en anden vinkel, end den vi plejer at se den fra.

Den gode evne til at tænke ud af boksen var en af de afgørende argumenter for at vinderen blev:

Sebastian Lindhoff Mortensen, Salgsassistent hos Johannes Fog

Danske Byggecentre ønsker stort tillykke

Se alle billederne her: www.instagram.com/dkbyggecentre

Skulle du også have mod på at bringe billeder fra jeres hverdag i byggecenteret, er I meget velkomne til at kontakte os på st@bdb.dk

Her er et indblik i Sebastians hverdag i Byggecenteret og de billeder han vandt konkurrencen på. Enjoy.