Der er fart over feltet fra 13. – 16. marts, hvor 300 udstillere står klar på BYGGERI´18 for at præsentere sidste nyt for byggebranchen. Udstillerne har dog en appel til de besøgende: ”Vi vil så gerne, at I bliver lidt længere… ud på eftermiddagen”. Derfor har udstillerrepræsentanterne i messeudvalget valgt at udlodde rejser til de besøgende dagligt kl. 15.30 på BYGGERI´18. Ved messen i 2016 blev der udloddet rejser til Manchester United, hvor der blev sendt 4 glade besøgende og deres venner afsted på en forrygende tur. På billedet ovenover ses en af de glade vindere.

På BYGGERI’18 udloddes der dagligt en Formel 1 rejse til Barcelona i maj 2018 for 4 personer inkl. fly og 3 overnatninger, transport til banen, tribunepladser samt “Racenight” med Formel 1 ekspert Peter Nygaard, til en værdi af ca. kr. 50.000.

For at kunne deltage i lodtrækningen skal den besøgende være elektronisk registreret, være ankommet og scannet på messen den pågældende dag samt være til stede på messen kl. 15.30 for at modtage præmien, som overrækkes på Danske Byggecentres stand. Den heldige vinder trækkes fra registreringsdatabasen. Vinderen kan tage 3 personer med på rejsen, men som noget nyt skal én af dem være en kontaktperson fra et af Danske Byggecentres medlemsforretninger. Der trækkes lod om i alt 4 rejser af 4 personer (en vinder pr. dag) den 13.- 16. marts 2018 på BYGGERI’18.

Læs mere om konkurrencebetingelser her.

Du kan registrere dig til messen her.