Har du hvad der skal til for at kunne engagere beslutningstagere og -ledere i de danske byggecentre? Så er du måske den energiske og resultatorienterede økonom og lobbyist, vi søger!

  • Du vil få ansvar for en række sagsområder, hvor du kan bruge din samfundsfaglige baggrund så som lettere analyser, kommunikation, erhvervs- og fagretlige forhold, it og projekter samt formidling af kommercielle initiativer overfor vore medlemmer.
  • Du vil bl.a. få ansvar for at sætte branchepolitiske emner på dagsordenen og iværksætte initiativer med gennemslagskraft. Derudover tager du ansvaret for at iværksætte og gennemføre nye projekter. Du må have lyst til at beskæftige dig med byggeri og politik samt interesse for at arbejde i en forening.
  • Du evner at skabe overblik og sætte dig ind i nye forhold. Du er energisk, resultatorienteret og udadvendt og kan kommunikere med både teknikere og ledelse henholdsvis hos myndigheder, leverandører og medlemmer. Du er en del af Danske Byggecentres entreprenørånd, hvor du selv er med til at definere de projekter, du skal gennemføre for medlemmerne.
  • Du får en bred kontaktflade både i og udenfor medlemskredsen. Udadtil kommer du til at samarbejde med forskellige faglige profiler i byggebranchen afhængig af de konkrete sager. Der vil også være mulighed for at få nordiske kontakter og partnere, og du er selv i høj grad med til at præge jobbets indhold.

Dine kvalifikationer
Din uddannelsesmæssige baggrund kan for eksempel være cand.merc./polit, en kommunikationsuddannelse med tilsvarende erfaringer eller lignende. Interesse for politik og byggeri vil desuden være et plus.

Du skal indgå i Brancheforeningen Danske Byggecentres forskellige spændende sager og projekter. Derfor vil vi lægge vægt på, at du:

  • evt. har erfaring fra lignende job, hvor opgaver løses med en politisk bevågenhed.
  • er god til at kommunikere og forhandle.
  • kan formidle resultater foran en gruppe interessenter.
  • er god til at motivere andre og kan skabe engagement i en gruppe.
  • kan tage ansvar og tage hånd om en opgave, fra start til slut.

Vi tilbyder
Konkurrencedygtige ansættelsesvilkår i en ambitiøs brancheorganisation med mulighed for at arbejde med nogle af de mest spændende opgaver i en spændende branche. Gode muligheder for kompetenceudvikling og læring samt betydelig indflydelse på egne opgaver både i sammensætning og eksekvering.

Din ansøgning
Send din ansøgning, dit CV og andet relevant materiale allerede i dag til adm. direktør Palle Thomsen pr. e-mail pt@bdb.dk eller pr. post.
Vi afholder samtaler løbende.

Yderligere information
Vil du vide mere om jobbet så kontakt Palle Thomsen på mobil: 40 85 78 77 eller mail pt@bdb.dk. Din ansøgning behandles naturligvis fortroligt.

Send din ansøgning til:
Brancheforeningen Danske Byggecentre
Egebækgård
Egebækvej 98F
2850 Nærum
eller til pt@bdb.dk

Start: Gerne 1. september ellers senest 1. oktober 2019.

Brancheforeningen Danske Byggecentre (DB)
DB er brancheorganisation for landets byggecentre og byggemarkeder. Vores opgave er at gøre det lettere for dem at drive virksomhed. Vi varetager branchens og medlemmernes interesser i ind- og udland overfor ministerier, styrelser, institutioner, foreninger og samfund.

DB har eksisteret siden 1898 og er i en branche præget af traditioner på godt og ondt. Vi har en visionær ledelse, der ikke er bange for at gå nye veje, så du skal ikke være bange for forandringer.

Læs mere om os på www.bdb.dk.