Træinformation har netop udgivet vejledningen ”TRÆfakta 15 Trægulve – DGNB-certificering”, som frit kan læses på træinfo.dk. TRÆfakta 15 er en anvisning på, hvordan man forholder sig til brugen af trægulve i forbindelse med DGNB-certificering af et byggeri og de forskellige krav, der er forbundet hermed.

Fokus på bæredygtighed er nødvendig for fremtidens byggeri, og bæredygtighed står højt på både befolkningens og politikernes dagsorden. Da gulve er en væsentlig overflade i alle bygninger, er det vigtigt at kende til alle aspekter vedrørende bæredygtighed som baggrund for at vælge materiale og opbygning.

DGNB-certificeringsordningen kan anvendes som redskab til at belyse disse aspekter og foretage det rigtige valg, idet gulve har indflydelse på tildelingen af point i en del af de forskellige såkaldte kriterier.

Kvalitetssikret af Rambøll
TRÆfakta 15 er udarbejdet af Træinformation i samarbejde med Green Building Council Denmark og er kvalitetssikret af Rambøll.

Målgruppe
TRÆfakta 15 henvender sig til både bygherrer, projekterende, udførende samt til leverandører og producenter af trægulve. Alle aktører der har en rolle i DGNB-certificeringsproceduren.

Download og læs TRÆfakta 15 (gratis) her.

Yderligere oplysninger
Kontakt gerne direktør for Træinformation, Mikael Koch, på telefon 40981222 eller e-mail mk@traeinfo.dk.