Foto: Jens Astrup.

Patent- og Varemærkestyrelsen åbner den 7. oktober sit nye kontor i Ikast. Det sker ved en åbningsreception, hvor erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen byder både medarbejdere og samarbejdspartnere officielt inden for i de nye lokaler.

Det er med stor glæde, at vi nu officielt indvier Patent- og Varemærkestyrelsens nye lokaler i Ikast. Det er en klar ambition for regeringen, at de statslige arbejdspladser skal fordeles i hele landet, og være tættere på deres kunder. Det opfylder vi klart med udflytningen af dele af Patent- og Varemærkestyrelsen til Ikast, siger erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen.

Der er allerede flyttet medarbejdere ind i de nye lokaler i løbet af sommeren, men først nu er hele organisationen på plads på det nye kontor. Udflytningen af dele af Patent- og Varemærkestyrelsen er led i regeringens samlede udflytning af godt 3900 statslige arbejdspladser fra hovedstadsområdet.

Patent- og Varemærkestyrelsen har længe overvejet muligheden for at åbne et nyt kontor, så man fysisk dækker et større geografisk område.

Kontoret vil dække de samme kompetencer som sit søsterkontor i Taastrup. Fra åbningsdagen vil 32 medarbejdere være klar til at hjælpe virksomheder og IP-rådgivere med patenter, varemærke- og designbeskyttelse, og fra nytår er forventningen, at kontoret vil bestå af 35 medarbejdere.

Alle er velkomne til at deltage i åbningen, som finder sted d. 7. oktober kl. 14.30-17.00 på Lene Haus Vej 21, 7430 Ikast. Ministeren vil officielt deltage i åbningen fra kl. 15.15

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau

Kilde: Erhvervs- og Vækstministeriet