Valgfaget “fra frø til hylde” kan nu tilmeldes

Elever fra trælastuddannelsen på Mommark Handelskostskole og Odder Handelsfagskole, samt andre FUT medlemmer kan nu tilmelde sig studieturen til Sverige som samtidig udbydes som valgfag for eleverne.

Valgfaget “Fra frø til hylde” bliver nu en realitet.
Længe har det været et ønske fra skolerne, kæderne og FUT’s side, at FUT studieturen skal gøres til et valgfag. Endelig kan Eleverne nu pynte CV’et og eksamensbeviset med et udlandsophold. Studieturen giver de unge et øget produktkendskab, hvilket er uundværlig og gør de unge til bedre sælgere. Samtidig er det muligt for mere rutinerede medlemmer at tilmelde sig turen, så de unge kan få sparringspartnere på turen, der har mange års erfaring på bagen.

Så SKYND JER at tilmelde jer, så I kan komme til at opleve de megahøje svenske graner blive fældet af potente skov-maskiner. Følg processen fra frø til hylde.
Tag med på en fantastisk studietur, der bliver faglig, så du bliver dygtigere, og social, så du med garanti får det sjovt.

 

FUT, Mommark Handelskostskole og Handelsfagskolen udbyder i fællesskab FUT Studietur 2015.

Styrk dit CV med FUT Studietur
Studieturen udbydes som et valgfrit specialefag i supplerende produktkendskab. Du modtager et kursusbevis og kan skrive faget på dit CV.

Hvem kan deltage?
Elever på uddannelsen ‘Handelsassistent med profil i trælasthandel’ ved Mommark Handelskostskole og Handelsfagskolen.

Medlemmer af FUT.

Tilmeld jer i dag hos Troels Kiær Laursen på trla@handelsfagskolen.dk eller gå ind på facebook.com/handelsfagskolen under valgfrie specialefag.