Pressemeddelelse

Fredag d. 29 november løb Danske Byggecentres store finaleevent af stablen, og vinderen blev Tietgen fra Odense, som foruden æren også vandt en gavecheck på 10.000 kr. Tietgen formåede bedre end noget andet hold, at drive deres byggecenter og tjene mere end deres konkurrenter. Anden og tredjepræmien gik til henholdsvis Haderslev Handelsskole og ZBC Næstved, med sig fik de en gavecheck på henholdsvis 5.000 kr. og 3.000 kr. Spillet er designet til, at give spillerne et indblik i hverdagen i de danske byggecentre og spillet vindes ved at tjene flere penge end sine modstandere. Spillerne er altså nødt til at købe billigt ind og samtidig sælge mest muligt uden at have varer tilbage på lageret – en disciplin som Tietgen mestrede.

Finaleeventet blev holdt på designhotellet Radisson Royal Copenhagen, hvor 10 dygtige finalister fra hele landet dystede om æren og hovedpræmien. Brancheforeningen Danske Byggecentre havde sørget for de flotte rammer og arrangeret, at de fremmødte finalister kunne møde repræsentanter og elever fra de danske byggecentre i øjenhøjde. Finaleeventet var en stor succes og indsigten i byggecentrenes hverdag, havde også givet flere af de fremmødte studerende mod på at jagte, netop den karrierevej.

Det var da også en tilfreds direktør vi mødte efter finaleeventet. ”Eventet gik bedre end vi havde håbet og de studerende virker ikke kun til at have haft det sjovt, men lader også til at have fået en indsigt i vores branche. Vi arbejder meget fokuseret på at sprede budskabet om vores branche, og et event som det her løfter virkelig vores budskab”, udtaler Palle Thomsen, Adm. direktør i Danske Byggecentre

En landsdækkende konkurrence for en landsdækkende branche
Meget sigende for branchen så var konkurrencen landsdækkende, og erhvervsskoler fra hele landet dystede om en billet til finaleeventet og siden den store præmie. Selvom de 10 finalister ikke dækkede hele Danmark, var store dele af landet repræsenteret ved finaleeventet på Radisson Royal Copenhagen. De 10 finalister kom således fra Tradium Randers, UNORD Lyngby, Køge Handelsskole, Haderslev Handelsskole, IBC Fredricia, EUC Nord Hjørring, ZBC Næstved, Tietgen Odense, ZBC Slagelse og KNORD Hillerød.

Hos Danske Byggecentre er vi meget opsatte på at lave landsdækkende initiativer, da vores branche er landsdækkende og vores medlemmer dækker hele Danmark, fra Nordjylland til Lolland og Bornholm. Håbet er da også, at et landsdækkende event som dette, vil få flere til at søge en af vores uddannelser – også selvom man ikke er bosiddende i de største byer. Af samme årsag har vi lanceret karrierestigen.dk, her kan de interesserede søge info om vores branche og uddannelser, og se at vores medlemmer dækker hele Danmark.

Samme besked leverede Adm. direktør Palle Thomsen også til finaleeventet
”Vore medlemmer har altid brug for talentfulde og engagerede medarbejdere og det er ikke afgørende om man er mand eller kvinde eller hvilken del af landet man kommer fra. Det afgørende er at man har lyst til at lære, er god til sit arbejde og er en god kollega”

Yderligere information:
Adm. direktør Palle Thomsen, Danske Byggecentre, tlf. 45 80 78 77, pt@bdb.dk