Bæredygtigt træ er mere end træ til byggeriet. Her en sommerhilsen fra PEFC Danmark:

Fodboldfeberen raser i Europa!
Danmark er ikke repræsenteret, men underholdning bliver der nok af. Bærdygtigt skovbrug og foldbold er selvfølgelig forenelig, når det kommer til tilskuerpladserne, hvor en kold COCA COLA kan nydes, og indpakningen er selvfølgelig PEFC-certificeret. Se den flotte indpakning på PEFCs hjemmeside her.

Vin der virkelig kan nydes…
Er vinen fundet frem til de lange sommerdage?
Hold øje med kork-proppen, når vinen åbnes. Torrent Miranda, producent af vinpropper i kork, er på trapperne til at blive PEFC-certificeret, hvilket betyder ekstra nydelse for de mange vin elsker.

…Mmm lækkert bæredygtigt grillmad
Danskerne kan også være med, når det kommer til at fejre sommeren. Traditionen tro skal der spises grillmad i større mængder. Danmark er det land i verden der griller mest per indbygger, så det er med at komme i gang med at tænke bæredygtigt over grillen. Her er det helt oplagt at bruge Smoke It All – Ægte Røgsmuld, som giver maden en enestående smag og fantastiske duft.

Nyd det!
… Og med god samvittighed for leverandøren bag Smoke It All, Danske Træmel, tænker bæredygtigt, så det er ren fornøjelse at grille her til sommer. Per Normann Petersen, som er stifter og administerende direktør, står bag den bæredygtige succes. En succeshistori om en virksomhed, der ikke går på kompromis med bæredygtighed. Det bliver aldrig kedeligt med Smoke It All, og du kan næsten dufte den vestjyske natur på lang afstand. Nyd duften af ”Vadehav” eller ”Lynghede”, som er navne på nogle af de mange produkter, som sælges rundt om i landet. Det er danske sommer, når det er bedst! Vil du vide mere om Smoke It All, så følg deres røgsignal eller læs mere på deres hjemmeside her.

I ønskes alle en god (Bæredygtig) sommer!

Kilde: PEFC Danmark