Pressemeddelelse

Få din uddannelse i et byggecenter. Det åbner for en verden af muligheder. Vi der arbejder i branchen, ved godt at der er masser af spændende opgaver. Men denne viden er ikke så udbredt, som den burde være. Derfor laver Danske Byggecentre en rekrutteringskampagne, som skal fange interessen hos eleverne i folkeskolens ældste klasser. De får mulighed for selv at lære meget mere om arbejdet i et byggecenter på årets Byggecenterdag. Det er den 12. januar 2017, men vi kan også arrangere andre datoer.

150 byggecentre over hele Danmark står klar
Skoleklasser og deres lærere inviteres til en underholdende og inspirerende formiddag i et af landets byggecentre, så de unge mennesker kan få en fornemmelse af, hvad branchen har at byde på. Der er 154 byggecentre over hele Danmark, der spændt åbner dørene for at tage imod de unge, så der er god mulighed for at finde et i nærheden.

En skoledag med udfordringer
Det bliver ikke kun faglig snak – de unge skal lære, føle og opleve, så vi laver også en skattejagt rundt i byggecentret, med sjove opgaver undervejs og noget at tænke over for eleverne, når de snart skal planlægge uddannelse. Der bliver vist video, uddelt præmier og du kan møde en rigtig ansat i byggecentret, som selv er elev, eller lige er blevet færdige med at være det.

Tilmelding og flere oplysninger på karrierestigen.dk, som samler viden og inspiration om branchens uddannelser, og hvad de kan føre til.

Læs mere på karrierestigen.dk eller kontakt sektorchef Ingelise Alsø på 45 80 78 77 (ia@bdb.dk).