FUT kan tilbyde jeres virksomhed et medlemskab af FUT Erhvervsklub, der giver jer synlighed overfor trælast og byggemarkedernes ansatte. FUT’s vision er at være branchens største fællesskab på tværs af branchens kæder og leverandører, og dette kommer vi kun i mål med, hvis I er med.

Som Erhvervsklubmedlem kan I, i samarbejde med FUT, arrangere events, ind- og udlandsture, virksomhedsbesøg og meget mere. Medlemskabet giver branchens medlemmer mulighed for at få et unikt kendskab til netop jeres virksomhed. Denne mulighed for, at I kan ramme bredere på tværs af hele branchen. Derudover har I mulighed for at deltage i de mange arrangementer, som FUT tilbyder, hvor I ligeledes har muligheden for at skabe et stærkt netværk og gode relationer.

Med et medlemskab bliver jeres logo synligt via alle vores medier over for ca. 800 FUT-medlemmer. Vi opererer i dag på både Facebook og LinkedIn, hvor vi løbende holder vores medlemmer opdateret. I har også muligheden for at tilkøbe annoncer i vores FUT blad, der udkommer 3 gange årligt og bliver sendt ud til alle vores medlemmer samt alle medlemmer af Danske Byggecentre.

Som nyt Erhvervsklubmedlem, får I tildelt en helside i det kommende blad, hvor I kan fortælle medlemmerne, hvad I ønsker for jeres medlemskab, samt gøre en unik og god reklame for jeres virksomhed.

Så hvis I ikke vil gå glip af alle fordelene ved FUT Erhvervsklub, så meld jer ind i dag. Har I spørgsmål eller ønsker I et medlemskab, skal I kontakte bestyrelsesmedlem Niels Jørgen Lerche-Thomsen på nedenstående kontaktoplysninger.

Niels Jørgen Lerche-Thomsen, ntj@fut.dk eller ring på 61 70 73 72.

Et års medlemskab af FUT Erhvervsklub koster 2.796 kr. + moms.

Kilde: FUT