Du er måske ansat i et byggecenter, så du bruger DB numre i det daglige og forstår vigtigheden af, at varernes data er korrekte.

Du har lyst og evne til at sætte dig ind i ByggeBasen, du er god til at snakke med folk, og du er løsningsorienteret.

Så kan Danske Byggecentre tilbyde dig et spændende job, hvor du vil være i løbende kontakt med leverandørerne til byggecentrene omkring deres varer i ByggeBasen.

Du er med til at sikre kvaliteten og mængden af data, der er så vigtig ude i byggecentrene, og du er samtidig den hjælpende hånd til leverandørerne, når de oplever problemer.

Du vil arbejde selvstændigt med dine opgaver og også være en del af ByggeBasen support, når behov.

Du får gode kolleger, du altid kan rådføre dig med, og du vil blive sat grundigt ind i arbejdsopgaver og i ByggeBasen.

Danske Byggecentre har kontor på Egebækvej 98F i Nærum, men vi har også et kontor i Hjørring, hvis det er tættere på dig.

Stillingen er fuldtid og med start hurtigst muligt. Er du interesseret i at vide mere, er du velkommen til at kontakte Ingelise på tlf. 45 80 78 77 eller ia@bdb.dk.

Om Danske Byggecentre
Du bliver ansat i Danske Byggecentre (DB), som er brancheforening for landets byggecentre. Vores opgave er at gøre det lettere for vores medlemmer at drive virksomhed – og heri ligger målet om – via ByggeBasen – at give dem let adgang til al information om de byggevarer, de sælger. ByggeBasen er en internetbaseret produktdatabase og ofte har DBs medlemmer en direkte integration fra eget IT-system til ByggeBasen.

Derudover varetager vi også branchens og medlemmernes interesser overfor ministerier, styrelser, institutioner, foreninger og samfund.

I Danske Byggecentre er vi et team på i alt 22 personer, hvoraf de 11 ansatte sidder på kontoret i Nærum, der sidder et lille team i Jylland og et team i Ukraine. Du kan læse mere om Danske Byggecentre på vores hjemmeside www.bdb.dk (siden er under redigering!).

Vi ser frem til din ansøgning!
Send din ansøgning og cv til Ingelise Alsø på ia@bdb.dk.