Claus Sønderby fra Bygma Silkeborg har uddannet sig som BedreBolig-partner.  Det er nyttigt i det daglige salgsarbejde. Uddannelsen har givet god viden om energirenovering og om muligheder for at få tilskud på dette felt.

Claus Sønderby fortæller:

– Vi lavede en energiaften for private kunder i april her i Bygma Silkeborg. Vi bød på tapas og lidt at drikke, og der var stande hvor konsulenter fra leverandørerne stod klar med gode råd og tilbud. Vi havde også en konsulent fra EnergiMidt, som fortalte om tilskudsmuligheder. Jeg indledte med et oplæg, hvor jeg tog udgangspunkt i uddannelsen til BedreBolig-partner og viste nogle af de cases, som indgår i uddannelsen.  Der kom et halvt hundrede deltagere – de fleste med aktuelle tanker om at renovere for at spare energi. Det hele kostede nogle markedsføringskroner, men vi havde en rigtig god aften med gode tilbagemeldinger fra både kunder og leverandører, så vi tænker at indsatsen var umagen værd.

Der er stadig mulighed for at tage den gratis uddannelse til BedreBolig-partner. Der starter nyt hold den første september, så meld dig inden udgangen af august her