Den 22. april – er det Den Internationale Moder Jord Dag, også kaldet Jordens Dag (Earth Day), og udover at være dagen hvor vi skal skal sætte fokus på klodens vigtighed markerer denne dag også starten på PEFC’s årlige Instagram Fotokonkurrence. Her får du mulighed for at vise, hvad skoven betyder for dig.

Denne dag, hvor der over hele verden sættes fokus på vores alles jord og de problemer og kriser den står overfor, er den perfekte start på konkurrencen. Vi ønsker nemlig i denne konkurrence at sætte fokus på skovens vigtighed og giver jer muligheden for at fortælle, hvad verdens skove betyder for netop dig.

Læs meget mere om konkurrencen her.

Del dit billede, som viser, hvornår du er ’Tæt på skoven’ og deltag i konkurrencen ved at bruge hashtagget #TætPåSkoven2020. Det kan være billeder af naturskønne landskaber, træer og dyreliv. Eller billeder fra vandreture og cykelture i naturskønne områder. Det kan også være forskellige træprodukter, som bringer tankerne mod skoven. Hvad end skoven betyder for dig, vil vi gerne se det.

Du kan deltage med så mange forskellige billeder du vil. Det er kun fantasien, der sætter grænser!

Hvad er der i det for dig?
Jo, ikke nok med at du ved at deltage støtter op om vores arbejde med at fremme bæredygtigt forvaltet skovbrug i hele verden, samt sætter fokus på skovenes vigtighed for dig og jorden, så er der selvfølgelig også præmier. Vi har en jury på tre mand, som vil udvælge de tre billeder, der på bedste vis udtrykker temaet – Tæt på skoven -, som er smukke og viser skovens vigtighed og potentiale. Og så må de gerne være kreative.

Der vil være præmier til de tre bedste billeder:

1. Præmien: Gavekort til PhotoCare med en værdi på 2000 kr.

2. Præmien: 2 Billetter til Camp Adventures Skovtårn, som er tegnet af EFFEKT Arkitekterne.

3. Præmien: Et skærebræt i egetræ fra Wild Wood. Træet stammer fra Frijsenborg Skove og er skåret på Herskind Savværk, som begge er PEFC certificeret.

Derudover vil de tre bedste fotos fra den danske konkurrence blive sendt til den internationale konkurrence og kæmper om at blive ‘Årets internationale PEFC Fotograf 2020.’

Vinderen af ‘Årets internationale PEFC Fotograf 2020’ modtager en rejse til Dublin, Irland for at deltage i PEFC Forest Certification Week 2020, eller en kontant præmie på 2000 CHF. (ca. 13.000 kr.)

Så der er alle mulige gode grunde til at deltage!

Læs mere om præmierne her.

Sådan deltager du
Slå dit billede op på Instagram med hashtagget #TætPåSkoven2020 – så simpelt er det.

Fristen for deltagelse i fotokonkurrencen løber fra d. 22. april til og med d. 5. juni 2020 – hele klodens Miljødag. Billeder som bliver uploadet efter denne dato, kommer ikke i betragtning.

Bemærk venligst, at du kun kan deltage i konkurrencen hvis din Instagram-bruger er offentlig.