Pressemeddelelse
Danske Byggecentre har valgt i 2017 at flytte Årsmøde og konference til København og vil med en aktuel bygge-politisk debat mellem byggebranchens aktører og politikere sætte fokus på byggebranchens udfordringer og muligheder.

Torsdag den 2. februar 2017 samles den danske byggebranche på Bella Sky Conference Center til Danske Byggecentres store Årsmøde og Konference.

Konferencen tager udgangspunkt i en aktuel bygge-politisk debat mellem politikerne og byggebranchens aktører -projekterende, udførende og bygherrer. Temaet for konferencen er: Byggebranchens udfordringer og muligheder de næste 5-10 år, og har politisk kommentator Hans Engell som diskussionsleder.

Efter debatten vil der blive fulgt op på emnet med indlæg fra en række førende virksomheder inden for byggeriet, der hver giver deres bud på branchens udfordringer og ikke mindst muligheder.

En af de førende virksomheder, Danske Byggecentre har inviteret til konferencen, er NCC, som repræsenteres af strategisk direktør for NCC, Martin Manthorpe.

NCC er kendt og anerkendt for at gå forrest, hvad angår innovation i byggeriet, senest i forbindelse med opførelsen af et af landets største byggeprojekter lige nu; Novozymes nye campus i Lyngby Tårbæk, hvor digitalisering spiller en central rolle i det store projekt. Og også i Aarhus bygger NNC i øjeblikket nyt; Frederiks Plads Company House, der bliver et bæredygtighedscertificeret kontorhus i guld-klassen.

Danske Byggecentre vil sammen med aktørerne og de førende virksomheder inden for byggeriet være med til at udstikke kursen for en branche, der arbejder benhårdt for vækst, konkurrencedygtighed, bæredygtighed, og grøn innovation,  siger Palle Thomsen, adm. direktør i Danske Byggecentre,  og fortsætter: Vi vil på konferencen den 2. februar 2017 adressere alle betydende virksomheder, organisationer, førende leverandører og medlemsvirksomheder og sætte fokus på vækst i et af Danmarks største og mest betydende erhverv – byggebranchen.

For yderligere information, kontakt
Adm. direktør for Brancheforeningen Danske Byggecentre, Palle Thomsen, pt@bdb.dk tlf. 45 80 78 77