Forenet Kredit ønsker at støtte boligejeres grønne omstilling. Derfor har repræsentantskabet ved foreningens repræsentantskabsmøde, den 24. september, besluttet at afsætte 200 mio. kr. til gavn for kunder og klima.

Formand i Forenet Kredit Nina Smith fortæller: ”Den grønne omstilling handler ikke bare om at slukke lyset, når vi går hjem. Vi sætter nu handling bag vores ønske om, at vi kan drive en forandring sammen med kunderne. Sammen har vi et kæmpe potentiale for at gøre en forskel for klimaet – som samtidig er til gavn for kunderne selv.”

Energiforbedringer af vores boliger og bygninger er det element, hvor det ifølge Klimarådet er muligt at gøre mest for den grønne omstilling i forhold til samfundsmæssige omkostninger. Som den største udlåner til boliger har Nykredit-koncernen med Forenet Kredit i ryggen en unik position til at gøre en reel forskel.

Forenet Kredit arbejder for at sikre en økonomisk og socialt bæredygtig realkredit i hele Danmark. Og med den nye klimastrategi, har repræsentantskabet inkluderet endnu en dimension af bæredygtighed.

Læs mere om den nye klimastrategi her.

Kilde: Forenet Kredit