Nedtælbyggeri18_web_72dpilingen til BYGGERI´18, der afholdes 13. – 16. marts 2018 i MESSE C, er startet, og tilmeldingerne fra udstillerne på BYGGERI-messen i år strømmer ind.

Som tidligere har udstillerne på årets messe ca. 3 uger til at genbestille samme stand eller lægge billet ind på andre ønskede standplaceringer, inden øvrige leverandører – der allerede er begyndt at melde sig – får adgang til at bestille standplads.

Når deadline den 17. november 2016 er overskredet, OG halplanen er lagt efter de indkomne ønsker, vil yderligere information automatisk tilgå alle tilmeldte firmaer.

Elektronisk tilmelding
Tilmeldingen foregår elektronisk. Udstillere har via en mail modtaget et link til en tilmeldingsside, hvoraf alle oplysninger om deres firma og stand på messen i 2016 fremgår. De skal blot angive, om de vil have samme stand eller en ny stand samt evt. foretage enkelte ændringer, såfremt firmaet har fået ny adresse, tlf.nr. eller lignende.

Så bliver det ikke nemmere!

Planlægningen er startet
Efter grundig evaluering af de tre suveræne tilfredshedsanalyser blandt udstillere, medlemmer og besøgende samt messen som helhed er planlægningen af BYGGERI´18 i fuld gang, og vi kan allerede nu love en række helt nye, spændende tiltag samt optimering af eksisterende.

Til trods for den ekstrem store tilfredshed med messen blandt udstillere, er der ting, der skal rettes op på, herunder mad og udvalg i Udstillercaféerne, som har fået kritik af en række udstillere. Dette vil være et af de væsentlige indsatsområder i forbindelse med BYGGERI´18.

Vi glæder os til et gensyn på BYGGERI´18 – branchens egen messe!

Det sagde analyserne om BYGGERI´16:
95% af udstillerne var tilfredse med deres deltagelse på messen
90% af udstillerne havde allerede besluttet at deltage igen på BYGGERI´18
87% af Danske Byggecentres medlemmer var tilfredse med messen
92% af de besøgende fagfolk var tilfredse med messen og udbyttet af deres besøg
79% af de besøgende fagfolk i 2016 havde allerede besluttet at besøge BYGGERI´18

byggeri18_web_72dpiHUSK deadline for tilmelding den 17. november 2016!