Pressemeddelelse

Danske Byggecentre uddelte i forbindelse med Konference og Årsmøde 2019 den 31. januar i Aarhus ”Byggecentrenes Leverandør 2019” til Mascot International A/S. Det er byggecentrene selv, der har nomineret og stemt til prisen.

Prisen blev givet for det brede samarbejde med Danske Byggecentres medlemsforretninger. Mascot International A/S er dygtige til at være et skridt foran konkurrenterne, hvad enten det gælder salgssupport, eksponering i butikken, logistikoplysninger, produktlanceringer og kundeevents for slutbrugere.

– Det var et felt af meget dygtige leverandører til de danske byggecentre, men vi er glade for at overrække prisen som ”Byggecentrenes Leverandør 2019” til Mascot International, som har et godt bredt samarbejde med vores medlemsforretninger, siger Palle Thomsen, adm. direktør Danske Byggecentre.

Fremadrettet vil Danske Byggecentre uddele prisen ”Byggecentrenes Leverandør” hvert andet år, i forbindelse med konference og årsmøde, hvor hele branchen bliver inviteret til en dag med det faglige i centrum, men hvor der samtidig er plads til hyggeligt kollegialt samvær.

Yderligere information:
Adm. direktør Palle Thomsen, Danske Byggecentre, tlf. 45 80 78 77, pt@bdb.dk