Lindab blev i dag kåret som Årets Leverandør hos Danske Byggecentre. Lindab blev valgt mellem mere end 500 leverandører, der leverer til alle Danmarks byggecentre og trælasthandlere. Baggrunden for udvælgelsen er Lindabs store indsats for at gøre det nemt for byggecentrene at sælge Lindabs produkter, eksempelvis ved et højt niveau af kundeservice og en meget proaktiv markedsføringsindsats.

– Vi er utrolig glade for at modtage prisen som Årets Leverandør. Det er selvsagt vigtigt for os at blive anerkendt hos forhandlerne, da det er dem, vi lever af. Samarbejde og kundeservice – både over for vores kunder, men også over for deres kunder – er noget vi arbejder rigtig meget med, og noget vi afsætter meget energi på at blive bedre til. Derfor bliver vi ekstra glade for netop den her pris. Fordi vi kan se, at vores ekstra indsats har båret frugt, siger Mette Brøndum, direktør hos Lindab, om at vinde prisen.

Fokus på samarbejde
Kriteriet for udvælgelsen: at leverandøren er en god samarbejdspartner. En der gør det nemmere for forhandlerne at føre leverandørens produkter og i sidste ende at sælge dem og dermed være med til at sikre en sund og fremgangsrig branche.

Lindab var et helt naturligt valg. De har længe udvist et meget højt niveau i forhold til at servicere vores medlemmer. Både i forhold til at udvikle og tilbyde services i forbindelse med beregning af mængder samt en meget fleksibel og informativ leveringsservice. Desuden gør Lindab et stort arbejde med at markedsføre sine produkter på fagmesser og ude i butikkerne. Det gør det alt sammen meget nemt for forhandlerne at sælge Lindabs produkter – og det er jo i sagens natur det, det handler om, siger Poul Erik Grønfeldt, der er formand for Danske Byggecentre.

Skalflex vandt prisen sidste år
Det er første gang Danske Byggecentre uddeler prisen. Tidligere vindere er blevet udpeget af ByggeBasens bestyrelse. ByggeBasen står for administrationen af samtlige leverandører, der leverer til de danske byggecentre og trælaster. Sidste år vandt Skalflex prisen.

Yderligere information:
Adm. direktør Palle Thomsen, Danske Byggecentre, tlf. 45 80 78 77, pt@danskebyggecentre.dk