Det er velkendt i byggebranchen, at der kan være stor forskel på det energiforbrug, som en bygning har i henhold til energirammen, og det energiforbrug som faktisk viser sig, efter bygningen er taget i brug.

– I energieffektive bygninger er energiforbruget større, end det skulle være efter de normative beregninger, mens det i dårligt isolerede huse er mindre end efter beregningerne. Nye huse blevet så energieffektive, at yderligere markant reduktion af energibruget kun lader sig gøre, hvis brugen af bygningerne i højere grad tænkes ind, siger professor Kirsten Gram-Hanssen fra SBi.

Hvordan mindsker vi forskellen mellem målt og beregnet energiforbrug? Og hvad skal en ny politik for energiforbrug i bygninger sigte mod? På en konference 5. april diskuterer Kirsten Gram-Hanssen og en række andre danske og internationale eksperter og beslutningstagere disse spørgsmål.

Det er gratis at deltage i konferencen, som foregår i Horsens. Grundet et begrænset antal pladser er hurtig tilmelding tilrådelig.

Læs mere og tilmeld dig her.