HVAD KAN VI TILBYDE?

Spørgsmålet er, hvad kan man egentlig i et byggecenter?  Der er så mange muligheder og drømmer du om at få et job med masser af ansvar og gensidig respekt, er det byggecenteret du skal vælge. Hvis du vil blande skole og praktisk arbejde, med gode muligheder for at stige i graderne, så er byggecentrene klar med åbne arme for at tage i mod dig. Vi uddanner dygtige rådgivere, logistikpersonale, sælgere og vi har mange efteruddannelsesmuligheder som kan gøre dig til leder i et byggecenter.

Ansvar og tryghed

Ansvar er ikke noget, vi taler om. Det er noget, vi giver. Så snart du starter, får du ansvar for opgaver, men vi er der naturligvis også for at hjælpe dig. Du har dygtige kollegers back-up, og vi er lige om hjørnet, når du bliver ”sluppet løs”. Til gengæld varer det ikke længe, før du klarer mange opgaver helt på egen hånd.

Karriere

Befinder du dig godt på stiger? Så er du kommet til rette sted. I et byggecenter har du masser af muligheder for at kravle op af karrierestigen og udvikle dine leder-, salgs- eller specialistegenskaber. Du kan bevæge dig i mange retninger inden for vores verden. Men også i andre brancher vil du være velkommen med din viden, personlighed og stærke faglighed.

Bred viden

Èn branche – tusinde muligheder. Alle der søger ind i et byggecenter vil få en grundviden om alt fra værktøj og byggematerialer til handel og logistik. Du vil komme til at ”snuse” til mange afdelinger og få mange ekspertiser undervejs. Samtidig kan du glæde dig til at møde forskellige typer kunder, kolleger og leverandører – baggrunden for et fantastisk fagligt og karrieremæssigt netværk.

uddannelse_byggecenter_muligheder