De to arrangementer tager udgangspunkt i Renoverprisen, der uddeles af GI og Realdania. Begge arrangementer er gratis, inkl. forplejning og er åbne for alle.

Til det første arrangement kan deltagerne blive klogere på brugerinddragelse og det brede samarbejde i renoveringsprocesser, mens det andet arrangement sætter fokus på, hvordan renovering kan sætte skub i kulturlivet:

  • 9/11: Renovering for og med brugerne – Vigerslev Allé skole, Valby
  • 15/11: Når renovering sætter gang i kulturlivet  – Kedelbygningen Vejle

Vigerslev Skole

Bliv klogere på brugerinddragelse og det brede samarbejde i renovering, når Realdania og GI inviterer til fagligt arrangement på Vigerslev Allés Skole i Valby.  Kom helt tæt på faglige læringsprocesser, mød kerneaktører og få indsigt i centrale aspekter, potentialer og problematikker ved renovering. Arrangementet er gratis, åbent for alle og inkluderer forplejning.

Kedelbygningen i Vejle

Bliv klogere på, hvordan renovering kan sætte skub i kulturlivet, når Realdania og GI inviterer til fagligt arrangement i Kedelbygningen i Vejle. Kom helt tæt på faglige læringsprocesser, mød kerneaktører og få indsigt i centrale aspekter, potentialer og problematikker ved renovering. Arrangementet er gratis, åbent for alle og inkluderer forplejning.

Læs mere om arrangementerne her http://renover.dk/event/

Kilde: Dansk Arkitektur Center