Øst-Info har hermed fornøjelsen at invitere virksomheder til en briefing og middag med Danmarks ambassadør i London.  Storbritannien er med godt 64 mio. indbyggere, hvoraf ca. 8 mio. bor i London, blevet Danmarks tredjestørste eksportmarked, efter Tyskland og Sverige. UK har også fået den flotte placering at blive den sjettestørste økonomi i verden –  hertil forventes BNP ‘en at stige med knap 2,7 % – både i år og i 2016. Det er en del højere end hvad andre europæiske lande kan prale af. Dette fortjener helt sikkert din og Øst-Info’s opmærksomhed.

Briefing og middag med Danmarks ambassadør i London Roskilde, den 3. november
Under arrangementet, der afholdes på Øst-Info’s kontor i Roskilde, den 3. november, vil erfarne erhvervsmænd, med ambassadør Claus Grube i spidsen, dække politiske og lokale erhvervsforhold i Storbritannien. Under middagen, der afholdes om aftenen samme dag, er der muligheder for at få en snak med kollegaer og ambassadøren om egne målsætninger og udfordringer på markedet i en god og uformel atmosfære. Blandt oplægsholdere er:

Claus Grube, Ambassador, Royal Danish Embassy London

Steen Rosenfalck, Advokat & Solicitor, ebl miller rosenfalck, London

Peter Andersen, Director, DFDS A/S

Bjarne Bech, General Manager, B&W Scandinavian Contractor A/S

Se program her og tilmeldings formular her. Se også på www.oest-info.dk

Der er plads til tyve virksomheder. Er du interesseret i at deltage, er du meget velkommen til at udfylde tilmeldings form og at sende den tilbage til Øst-Info.