Den nyeste viden og tendenser samt seneste udviklings- og demonstrationsprojekter peger i retning af en mere energiøkonomisk løsning, hvor indeklimaet i bygninger reguleres trådløst via wifi eller LoRa-netværk. På denne temadag får du indsigt i de teknologiske muligheder for måling og regulering af indeklima, og hvorfor det i sidste ende ikke kun sikrer økonomiske besparelser, men samtidig også tjener til den personlige
ydeevne.

”Big data” og ”Skyen” er begreber, der er vundet frem gennem årenes løb – også når det gælder styring og regulering af indeklima. De tidligere kendte CTS-løsninger (Central Tilstandskontrol og Styring) erstattes nu med nyere IoT-løsninger (Internet of Things), hvor indeklimaet reguleres trådløst. Producenter bag lægger dels vægt på hvordan det økonomisk kan betale sig at investere i de trådløse løsninger, men samtidig også hvordan det bliver væsentligt nemmere at overvåge, styre og regulere indeklimaet.

Indeklimatemadagen 2019 henvender sig til
Temadagen er for dig, der ønsker viden om hvordan trådløse forbindelser mellem bygningens apparater og aggregater muliggør at opnå et konstant, sundt, behageligt og energirigtigt indeklima. Hvis du er bygningsejer, bruger, installatør, teknisk serviceleder eller producent af bygningsudstyr, så er temadagen absolut noget for dig.
Temadagen består af en række indlæg fra aktører, der ejer, driver, konstruerer eller opfører bygninger. Herunder ved nye projekter, såvel som renoveringsprojekter og ligeledes ved institutionelle og offentlige bygninger såvel som bygninger til kontor og bolig. Dagens indlæg vil være koncentreret om nyeste viden og konkrete erfaringer fra praksis, hvor du vil få indsigt i hvordan du rent praktisk kan gøre brug af fremtidens nye IoT-løsninger.

Praktiske oplysninger
Tid: 7. november 2019 – kl. 9.00 – 15.00
Sted: Teknologisk Institut, Kongsvang Alle 29, 8000 Aarhus C
Pris: 1.990 kr. pr. deltager inkl. forplejning ekskl. moms.

Læs programmet og tilmeld dig her.

Yderligere oplysninger
Kristian Vielwerth, tlf. 72 20 20 07, email kvh@teknologisk.dk

Temadagen er arrangeret af VELTEK, Foreningen af ventilationsfirmaer under TEKNIQ Arbejdsgiverne, Realdania og Teknologisk Institut