Kender du nogen, der bidrager til at skabe udvikling, attraktive lokalsamfund og bæredygtige arbejdsplader i landdistrikterne? Så er det tid til at indstille ildsjæle, foreninger og spændende projekter til årets Landdistriktspris 2016, som skal uddeles af Erhvervs- og vækstministeren på landdistriktskonferencen den 3. oktober.

De lokale kræfter spiller en overordentlig vigtig rolle i at udvikle de danske landdistrikter og gøre landsbyer og lokalsamfund til attraktive steder at bo og leve. Det er de mennesker, som i det daglige tager initiativerne og gør en ekstra indsats for at skabe jobs og udvikling i landdistrikterne. De fortjener at blive hyldet, og det er præcis det, vi gør med Landdistriktsprisen 2016, som jeg vil se frem til at uddele, siger erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen.

Alle har mulighed for at nominere projekter, foreninger, virksomheder eller personer, som har bidraget til at løfte lokalsamfundet. Vinderen udnævnes med hjælp fra et dommerpanel, der udpeger kandidater til prisen.

Hvis du ønsker at nominere en kandidat, kan du sende dit bud til dawket@erst.dk. Buddet skal indeholde en begrundelse for nomineringen. Frist for nominering er tirsdag d. 20. september. Et bedømmelsespanel vil bistå ministeren med at kåre vinderen af landdistriktsprisen.

Se mere om prisen her:

Kilde: Erhvervs- og Vækstministeriet