VORES FOCUSOMRÅDER

Rådgivning

Det, der skiller medlemmer af Danske Byggecentre ud fra de fleste andre leverandører, er vores evne til at gå ind i kundens problematik og forstå den til bunds. Vi har erfaring fra selv de mest komplekse byggerier og kan rådgive erfarne bygherrer, ingeniører og arkitekter om valg af materialer. Men vi har også det lokalkendskab, der betyder, at den nærmeste gårdejer kan komme forbi til en god snak om energirenovering. Ingen sag er for lille eller stor. Samtidig er vi ikke afhængige af bestemte underleverandører men kan rådgive uvildigt.

Handel

Man kan give nok så gode råd og have nok så stort udvalg. Hvis ikke prisen og kvaliteten på leverancen er i orden, så finder kunden andre veje. Derfor er vores anden afgørende styrke vores evne til rigtig godt købmandskab. Vi forstår at handle til ordentlige priser og lægge det naturlige pres, der betyder at kunderne får den optimale kvalitet inden for de økonomiske rammer. Gennem utallige projekter ved vi, hvilke produkter, der kan løse opgaven optimalt, og gennem vores store netværk kender vi markedet og priserne til bunds. Ofte tilbyder vi også finansiering. 

Logistik

Tid er penge, når der bygges og renoveres, derfor styrker vi konstant vores evne til at levere de rigtige varer til tiden. Vi har medarbejdere, der er specialister i logistik, som ved alt om, hvordan et byggeri foregår, og forstår vigtigheden af præcision. For når logistikken fungerer optimalt behøver kunden ikke skænke den en tanke, og det er målet. Når tingene en sjælden gang ikke går efter planen, kommer vores erfaring os igen til hjælp. Vi tænker kreativt og finder nye veje.