Byg-e’s monotone grå farve er i 2016 blevet udskiftet med den mere professionelle blå. Samtidig er hjemmeside og services opdateret, så den elektroniske samhandel mellem branchens parter bliver mere lettilgængelig og overskuelig.

Byg-e arbejder målrettet på at skabe professionelle og tillidsfulde relationer mellem branchens parter. Derfor er hjemmesiden gjort mere brugervenlig, bl.a. ved at samle flere informationer under færre faner og gøre det nemmere at tilmelde sig Byg-e’s forskellige services. Kunderne skal nemlig ikke bruge tid på at navigere rundt, men i stedet bruge deres tid på det der skaber værdi – deres forretning.

Du kan opleve det nye design her: www-byg-e.dk

Byg-e kan det hele
Byg-e tilbyder en bred vifte af services til både store og små virksomheder, der gerne vil gøre brug af elektronisk samhandel. Nedenfor er en kort liste over vores services.

Byg Edi
Send ordrer og fakturaer til kunderne uden at tænke på om kundens system kan læse det fremsendte. Det problem tager Byg-e sig nemlig af.

Desuden kan alle, der er tilsluttet Byg-e, gratis udveksle EDI dokumenter.

Læs mere her: http://byg-e.dk/EDI.aspx

Byg WebEDI
Så kan selv den mindste leverandør være med – kræver kun en pc og en internetforbindelse. Drift og support står Byg-e for.

Foruden af modtage ordrer fra landet byggecentre, kan leverandøren både sende ordrebekræftelser og fakturaer samt følge og føre statistik på ordren fra start til slut.

Læse mere her: http://byg-e.dk/WebEDI.aspx

BygShop B2B Webshop
En webshopløsning for leverandører, der sælger til de danske byggecentre. Specielt for leverandører i ByggeBasen vil alle deres varer automatisk fremgå af webshoppen.

Webshoppen er et supplement til EDI, som kun egner sig til bestilling af standardvarer. Desuden giver shoppen leverandøren mulighed for at sende en ordrebekræftelse direkte efter købet.

Læse mere her: http://byg-e.dk/Webshop.aspx

BygTracking App – EDI overvågning
App’en der gør det muligt at følge forretningens EDI ordre direkte fra mobil eller pc – og ikke mindst få besked når ordren er gået igennem eller hvis den fejler.

Se en kort film om app’en her: http://byg-e.dk/BygTracking.aspx

Byg hosting & bygSafe
Når det kniber med IT-medarbejdere, kapacitet eller tid så tilbyder Byg-e at være vært for dine IT løsninger. Løsningerne udvides efter behov, og Byg-e tager sig af datasikkerheden og back up’en.

Læs mere her: http://byg-e.dk/BygHosting.aspx

Du kan læs mere om Byg-e i DBs årsberetning 2016 (side 28 til 31). Her kan du også læse mere om både Danske Byggecentres og ByggeBasens aktiviter i det forgangne år.