Nyt logo, ny hjemmeside og nyt design til bladet er alle tegn på, at FUT ikke er en pensionsmoden forening trods sine 65 år. Der er stadig fuld fart på foreningen, dens aktiviteter og lysten til at gøre en forskel i branchen.

I forbindelse med designændringerne, valgte FUT også at tilrette navnet, så ordet ”Unge” blev sløjfet. Nu kan FUT altså, på alle fronter, leve op til målet om at være en forening for alle aldre, og er dermed et af de vigtige bindeled i branchen. Alle er velkommen – fra elev til direktør og om man sidder i trælasthandlerleddet eller leverandørleddet.

FUT jobbank
Allerede for et par år siden udvidede FUT sine aktiviteter og lavede FUT jobbank, som samler jobopslag fra hele branchen. Formålet er at øge specielt de unges kendskab til vores branche og gøre det lettere for dem at se hvilke karrieremuligheder branchen kan byde på.
Holder fast i det gode
Alt er dog ikke ændret – der er ingen skam i at holde fast i det gamle, så længe det er godt. Blandt andet fortsætter FUT Fonden med at uddele FUT Fagprøvepris, som både trælast- og byggemarkedselever har mulighed for at vinde, hvis de skriver en prisværdig fagprøve.

De spændende og netværksrige studieture rundt om i landet og resten af Europa fortsætter også. Disse turer giver deltagerne mulighed for at se, hvad ”de andre” gør inden for branchen, hvordan produkter fremstilles og – ikke mindst – for at netværke med kolleger fra andre dele af branchen.

Det er her det sker – når det gælder FUT
Der er mange muligheder for at følge med i hvilke aktiviteter FUT sætter gang i. Både på deres

Hjemmeside: www.fut.dk,
Facebook: www.facebook.dk/fut1951 og
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/fut—foreningen-for-unge-trælastfolk

er der altid spændende nyt at finde.

Håber vi ses i nær fremtid.

Du kan læse mere om FUT, det nye design og jubilæumsfesten i DBs årsberetning, her.