Vil du have muligheden for at vinde en masse spændende præmier, og kvalificere dig til ”Årets internationale PEFC fotograf” samtidig med, at du hjælper med at synliggøre, hvor vigtigt det er at beskytte verdens skove? Så skal du deltage i vores fotokonkurrence: Tæt på skoven – tæt på PEFC!

Skoven tilbyder uendeligt mange muligheder og følelsen af at være #TætPåSkoven kan opstå i mange forskellige sammenhænge. Del dit billede som viser, hvornår du er #TætPåSkoven. Det kan være billeder af naturskønne landskaber, træer og dyreliv. Eller billeder fra vandreture og cykelture i naturskønne områder. Det kan også være forskellige træprodukter, som bringer tankerne mod skoven.

Hvornår føler du dig #TætPåSkoven? Hvordan er skoven med til at gøre en forskel i dit liv? Hvad end skoven betyder for dig, vil vi gerne se det. Udtryk dig selv gennem billeder og deltag i konkurrencen.

Du kan deltage med så mange forskellige billeder du vil. Det er kun fantasien som sætter grænser!

Sådan deltager du
Fristen for deltagelse i fotokonkurrencen er den 5. juni 2017 – hele klodens miljødag. Billeder som bliver uploadet efter denne dato kommer ikke i betragtning. Du kan deltage på Instagram med hashtagget #TætPåSkoven, Facebook eller www.pefc.photo

Præmierne

  1. Frøslev træ
  2. Cam-in kamerarem
  3. Chokolade fra Lovechock

Vores dommerkomite består af Palle Thomsen Adm. Danske byggecentre, Morten Thorøe, Sekretariatsleder PEFC Danmark og Frøslev træ.

Årets international PEFC fotograf

  • Det bedste foto fra den danske konkurrence vil deltage i den internationale konkurrence og kæmper om at blive den bedste internationale PEFC fotograf 2017.
  • Vinderen af den internationale konkurrence får en kontant præmie på 3000 CHF (Ca. 20.000 kr.) eller en tur til Helsinki, Finland, med deltagelse i PEFC Week.
  • De 12 bedste fotos internationalt bliver offentliggjort på udstillingen på Scandi Park hotel i Finland i november 2017, og andre steder i verden i løbet af 2017/2018.
  • De 12 bedste fotos fra den international konkurrence vil indgår i PEFC kalenderen for 2018 med overskriften ”Experience Forests, Experience PEFC”.

Kilde: PEFC