Den store genåbning er i gang. Vi går mod lysere tider – og alt tyder på, at vi snart kan mødes til kurser og konferencer igen – og til BYGGERI’22, 1. – 4. marts næste år i MESSE C.

Alle sejl bliver sat til, så BYGGERI-messen vender stærkt tilbage og igen er mødestedet for hele byggebranchen, og vi er ikke i tvivl om, at det bliver en længe savnet og kærkommen begivenhed for byggeriets fagfolk, som glæder sig til sammen at se de seneste landvindinger inden for byggeriet og de mange nye bæredygtige produkter og løsninger – samt ikke mindst til at få den vigtige faglige dialog med producenter og leverandører om deres produkter.

Vi er så småt ved at ”varme op” til messen på SoMe og kan mærke, at der allerede nu er stor interesse for BYGGERI’22.

Vi vil naturligvis være forberedt på evt. restriktioner, herunder fremvisning af coronapas som gøres til en del af registreringen. Alt tænkes ind, så BYGGERI’22 bliver en sikker begivenhed – og en kæmpe begivenhed bliver det!

Tæt på fuldt hus!
Det vidner om en markant stor opbakning til messen fra leverandørernes side og viser BYGGERI-messens betydning i byggebranchen.

Har du endnu ikke fået bestilt stand, så kontakt Ingelise Alsø på ia@bdb.dk, så vi også kan servicere jer på bedste måde.