Igen i år sætter Danske Byggecentre fokus på samarbejdet og den gode samarbejdspartner i branchen ved at udnævne Årets Leverandør.

Og hvad er godt samarbejde?

Det synes Palle Thomsen, adm. direktør i Danske Byggecentre, ikke er et svært spørgsmål:

Et godt samarbejde er hvor leverandøren på den ene side gør det nemmere for forhandlerne at føre og sælge leverandørens produkter, mens forhandlerne på den anden side præsentere produktet mest optimalt og gennemført til glæde for både leverandør og køber. Begge skridt, som er med til at sikre en sund og fremgangsrig branche.

Og Palle Thomsen fortsætter:

Vi stiller på vegne af vores medlemmer helt klart store krav til leverandørerne – det er vi ikke bange for at indrømme. Til gengæld stiller vi de værktøjer til rådighed, som gør det let for leverandørerne at opfylde vores krav.

Her tænker Palle Thomsen bl.a. på ByggeBasen, hvor alle branchens leverandører har mulighed for at lægge informationer om deres varer ind – informationer om alt lige fra mængde og pris til monteringsvejledninger og billeder over diverse dokumentationer påkrævet af lovgivningen. På den måde har forhandleren altid opdateret info til både sit lager, regnskabssystem og ikke mindst kunden (håndværkeren såvel som den private).

Palle Thomsen lægger heller ikke skjul på at leverandørens engagement på BYGGERI-messerne samt villigheden til at tiltræde DB12 har stor betydning for valget.

At vide at leverandøren tager ansvar for og står helhjertet bag sit produkts duelighed har stor betydning for både vores medlemmer og deres kunder, siger han og fortsætter: Vi må jo ikke glemme, at forhandlerens kunde i enden også er leverandørens kunde.

Og vores branche har mange leverandører, som har fokus på det gode samarbejde og det påskønner Danske Byggecentre ved at kåre Årets Leverandør 2017 den 2. februar på Danske Byggecentres Årsmøde.

Sidste år blev Jackon udpeget som Årets Leverandør og tidligere har leverandører som Lindab A/S, Skalflex A/S, Velux Danmark A/S samt Plastmo A/S også modtaget titlen. De har alle i tiden efter gjort brug af både udnævnelse, titel og logo i deres markedsføring.

Læs mere om Årets Leverandør 2016 i DBs årsberetning samt deltag på DBs konference den 2. februar 2017 og find ud af hvem der bliver Årets Leverandør 2017. Du kan tilmelde dig her.