Pressemeddelelse

Med en ny-udviklet app gør arrangørerne det nu nemt og bekvemt at finde rundt blandt de flere end 300 udstillere på BYGGERI’16, der slår dørene op i MESSE C i Fredericia i begyndelsen af marts.

De fleste kan sikkert nikke genkendende til, at et messebesøg kan udfordre ens evne til at finde rundt og orientere sig blandt de mange udstillere.

Det skal en ny app nu gøre noget ved. Brancheforeningen Danske Byggecentre har således udviklet ”BYGGERI-messen”-app’en, der bl.a. hjælper med finde rundt blandt de mange udstillere på BYGGER’16, der afholdes den 1. – 4. marts i MESSE C, Fredericia.

Vi ved, at vores gæster i forvejen anvender deres smartphones i stor stil – også når de er på messe. Med BYGGERI-messen-app’en samler vi alle vores nyheder, messekatalog, udstillere, events samt haloversigt og en find-vej-service i én applikation. Vores tusinder af besøgende får dermed nemmere at navigere og få et overblik over de forskellige aktiviteter på Skandinaviens vigtigste fagmesse inden for byggevarer, siger siger Palle Thomsen, adm. direktør for Brancheforeningen Danske Byggecentre, der arrangerer BYGGERI’16.

Danske Byggecentre oplever en stigende interesse for digitale tiltag og sociale medier i forbindelse med messer og udstillinger. Potentialet er således også til stede for, at BYGGER’16’s app måske kan anvendes af andre messer i ind- og udland.

Fremtidens messekatalog er digitalt, og gæsterne ønsker at kunne orientere sig på et splitsekund og undgå at bruge unødig tid på at lede og spørge om vej. Det gør sig ikke kun gældende for danske messegæster men i høj grad også i udlandet, hvor de store europæiske messer kan være vanskelige at navigere rundt på. Vi vil derfor arbejde på – i halen af BYGGERI’16 – at afsætte vores app til andre messer, siger Palle Thomsen.

BYGGERI’16 app’en, BYGGERI-messen, fungerer på iOS- og Android-baserede enheder.

SÅDAN BRUGER DU BYGGERI’16 APP’EN TIL AT FINDE VEJ

  • Åben mobilens app store (iOS eller Android) og søg efter ”BYGGERI-messen”
  • Vælg den udstillerstand, du gerne vil besøge og indtast nærmeste standnummer, som du finder på gulvet
  • App’en finder nu din placering og viser vej til valgte udstillerstand

Om BYGGERI’16
BYGGERI’16 afholdes 1. – 4. marts 2016 i MESSE C, Fredericia for 17. gang og er åbent dagligt fra kl. 9.30 – 17.00. BYGGERI-messen har igennem årerne positioneret sig som Skandinaviens vigtigste fagmesse for byggevarer.

Arrangør: 
BRANCHEFORENINGEN DANSKE BYGGECENTRE 
Egebækvej 98 
2850 Nærum, 
tlf.: 45 80 78 77
E-mail: info@byggerimessen.dk

Messecenter: 
MESSE C, Fredericia 
Vestre Ringvej 101 
7000 Fredericia, tlf. 75 92 25 66
E-mail: messec@messec.dk 

Messeareal: 
BYGGERI’16: Ca. 28.000 kvm.

Antal udstillere: 
BYGGERI’16: Ca. 300 udstillere.

For yderligere information, kontakt
Adm. direktør for Brancheforeningen Danske Byggecentre, Palle Thomsen, tlf.: 45 80 78 77
Pressechef, Claus Bendsen, tlf.: 20 26 32 96