Vi leder efter en fuldtids kontorassistent som – sammen med Marianne der er chefsekretær – kan tage ansvaret for hele administrationen og være hjertet for hele vores organisation.

Det er mig, Line, hvis job du skal overtage, da jeg er på vej videre i mit arbejdsliv.
Det jeg godt kan lide ved at arbejde hos Danske Byggecentre er, at der er så mange forskelligartede opgaver i det daglige. Der er opgaver, hvor jeg selv kan planlægge min tid og kan sidde og fordybe mig – det kunne eksempelvis være regnskabsopgaver. Så er der opgaver og projekter, hvor vi arbejder på tværs af de forskellige afdelinger. Når vi har projekter, er jeg nogle gange med som menigt medlem, og andre gange er jeg projektstyrer. Jeg har f.eks. haft ansvaret for kravspecificering og implementering af vores CRM-system samt vores tilbagevendende tilmeldingsside til Generalforsamling og Årsmøde.

Læs mere om stillingen her.