Bygherre skal stille flere krav til bæredygtige byggematerialer!
I en lavmargin branche som byggeriet er, er bygherre nødt til at stille flere krav til bæredygtige byggematerialer med dertilhørende økonomi for at sikre et mere bæredygtigt byggeri.
Forretningsudvikler Anders Sørensen, Enemærke & Petersen

 

Anders Sørensen deltager i debatten ”Det bæredygtige valg” på Danske Byggecentres Årsmøde & Konference den 31. januar i Aarhus, hvor journalist og TV vært Troels Mylenberg går tæt på byggebranchens aktører og deres holdninger omkring bæredygtigt byggeri.
Hvad er bæredygtigt byggeri? Bygger vi bæredygtigt? Og hvorfor, hvorfor ikke? Hvordan kommer vi videre i den bæredygtige proces?

Følgende deltager i debatten:
Lone Feifer, Director of Sustainability and Architecture at the VELUX Group
Forretningsudvikler Anders Sørensen, Enemærke & Petersen
Lasse Lind, Head of Consulting, GXN
Per Stabell Monby, Business Director, Saint-Gobain Denmark A/S
Ejendomsdirektør Marius Møller, PensionDanmark

Se programmet for hele dagen nedenfor.

Bæredygtighed på Aarhusiansk
Hør Stadsarkitekt Stephen Willacy fortælle om Aarhus’ ambitioner indenfor bæredygtig byudvikling, cirkulær økonomi og byens grøn­ne omstilling. CO2-neutralitet i 2030 står højt på dagsordenen, men også prisbelønnet træbyggeri og byens klimasikring er vigtige emner.

 

Vil du sikre dig en plads på Danske Byggecentres Årsmøde & Konference den 31. januar, er det tid at tilmelde dig, idet:

  • Busserne til sightseeing er tæt på at være fyldte
  • Få pladser tilbage til gallamiddagen, hvor vi overrækker prisen ”Byggecentrenes Leverandør 2019”, og hvor vi har fornøjelsen af at byde velkommen til Søs Fenger
  • Ønsker du at overnatte på hotel Radisson Blu, er det også en god idé at sikre dig et værelse nu. Det kan du gøre via det bookinglink, du finder i tilmeldingen.