BedreBolig er en ny ordning under Energistyrelsen, som skal gøre det enklere og mere overskueligt for danske boligejere at energirenovere og fremtidssikre deres hjem. Formålet er at fremme energirenovering ved at give boligejerne mulighed for en samlet, kvalificeret rådgivning om energirenovering fra særligt uddannede BedreBolig-rådgivere.

Ordningen er etableret som en del af regeringens Vækstplan DK fra februar 2013. Energistyrelsen er ansvarlig for at udvikle og administrere BedreBolig herunder at etablere et samarbejde med private aktører om rådgivning af boligejerne. Ordningen har været testet i 9 kommuner over hele landet, hvor kommuner, BedreBolig-rådgivere, banker og energiselskaber har samarbejdet om at etablere ordningen og markedsføre den over for boligejerne.

Medio oktober 2014 lancerer Energistyrelsen ordningen nationalt med massiv markedsføring målrettet boligejerne. Markedsføringen vil have form af TV-reklamer, online-bannere og en stor PR-indsats i både landsdækkende og lokale medier. Danske Byggecentre hjælper i den forbindelse med at informere i landets byggecentre. Vil du høre mere, kan du kontakte Danske Byggecentre for mere information på tlf. 45 80 78 77.

For generel information om ordningen se mere her: www.bedrebolig.dk