Pressemeddelelse

Traditionen tro uddelte Danske Byggecentre for 11. gang prisen ”Årets Leverandør” på Årsmødet d. 30. januar 2014 på Hotel Nyborg Strand. I 2014 er det SKALFLEX A/S, der kan smykke sig med titlen ”Årets Leverandør 2014”.

SKALFLEX er en af de ca. 430 leverandører, der er tilknyttet det digitale produktkatalog www.byggebasen.dk. ByggeBasen indeholder mere end 625.000 varenumre og er igennem de senere år blevet et uundværligt redskab for både leverandører og byggecentre.

– I det forgangne år har SKALFLEX A/S været aktive i forbindelse med at opdatere og ajourføre deres produktoplysninger. Det er meget vigtigt for os byggecentre, at ByggeBasen hele tiden er ajour, da vi benytter data herfra i mange forskellige henseender. Vi videreformidler bl.a. alle lovpligtige produktdokumenter videre til de udførende igennem hjemmesider og smartphone-applikationer, så vores kunder hurtigt og nemt kan fremskaffe disse elektronisk, udtaler formand Poul Erik Grønfeldt, Danske Byggecentre.

SKALFLEX A/S er en af de førende danske producenter af højkvalitetsprodukter til facade-behandlingsprodukter til både nybyggeri og renoveringsopgaver.

– Med prisen ”Årets Leverandør” ønsker vi i Danske Byggecentre at påskønne det samarbejde, vi har med leverandørerne, og som kommer til udtryk i ByggeBasen. Det er med denne baggrund, at jeg med stor glæde kan uddele denne pris til SKALFLEX A/S, afrunder formand Poul Erik Grønfeldt, Danske Byggecentre.

Udover titlen og diplomet ”Årets Leverandør 2014” modtog SKALFLEX A/S også et grafisk billede med titlen ”Sol i Sjælen”, udformet af kunstneren Jes Nordby.

Yderligere information:
Adm. direktør Palle Thomsen, Danske Byggecentre, tlf. 45 80 78 77, pt@danskebyggecentre.dk