Pressemeddelelse

Den danske byggebranche buldrer derudaf med over 10.000 flere job på to år og generelt stigende omsætning i landets byggecentre. Byggerimessen BYGGERI ’16 i Fredericia i begyndelsen af marts tegner til at blive den travleste fagmesse for byggevarer i mange år.

Beskæftigelsen inden for alle grene i byggeriet er rekordhøj, og konjunkturbarometeret for branchen tyder på, at det vil fortsætte. Det høje aktivitetsniveau opleves også hos Brancheforeningen Danske Byggecentre, der den 1.-4. marts afholder Skandinaviens vigtigste fagmesse for byggevarer – BYGGERI ’16 i MESSE C, Fredericia.

Byggeriet har lagt krisen bag sig, og der er travlhed i branchen og i landets byggecentre. Vi mærker det også på den store nysgerrighed og interesse for BYGGERI ’16. Der er flere nytilkomne virksomheder og produkter på messen, end vi har set længe, og vi ser igen mange innovative klima- og energiløsninger. Så vi glæder os virkelig meget til igen at bringe fagfolk fra hele branchen sammen i fire – travle – dage på BYGGERI’16, siger Palle Thomsen, adm. direktør i Brancheforeningen Danske Byggecentre.

Grøn innovation sætter dagsordenen
Bæredygtigt byggeri og innovative materialer bliver et af de helt store temaer ved BYGGERI ’16.

Bæredygtigt byggeri er et vigtigt forretningsområde, og byggecentrene og leverandørerne ser stadigt stigende efterspørgsel på netop bæredygtige materialer og grønne løsninger. BYGGERI-messen kommer til at byde på flere nyskabende og innovative materialer og løsninger end nogensinde før. Så fremtiden flytter med BYGGERI’16 ind i MESSE C i Fredericia i begyndelsen af marts, siger Palle Thomsen.

At der er fokus på klima afspejles også hos de 17 nominerede til Byggeriets Klima-, Energi- og Miljøpris, der overrækkes på messen.

Vi har uddelt priserne siden 2010, og i år ser vi nogle af de hidtil stærkeste og mest innovative nominerede. Hvor det overvejende fokus tidligere var på bæredygtig produktion, så ligger den grønne innovation i dag i endnu højere grad i selve materialets egenskaber og funktioner, siger Palle Thomsen.

Om BYGGERI ’16
BYGGERI’ 16 afholdes 1. – 4. marts 2016 i MESSE C, Fredericia for 17. gang og er åbent dagligt fra kl. 9.30 – 17.00. BYGGERI-messen har igennem årerne positioneret sig som Skandinaviens vigtigste fagmesse for byggevarer.

Arrangør:  
BRANCHEFORENINGEN DANSKE BYGGECENTRE 
Egebækvej 98 
2850 Nærum 
tlf. 45 80 78 77
E-mail: info@byggerimessen.dkMessecenter:  
MESSE C, Fredericia 
Vestre Ringvej 101 
7000 Fredericia 
Tlf. 75 92 25 66 
e-mail: messec@messec.dk 

Messeareal:  

BYGGERI ’16: Ca. 28.000 kvm.

Antal udstillere:  
BYGGERI ’16: Ca. 300 udstillere.

For yderligere information, kontakt
Adm. direktør for Brancheforeningen Danske Byggecentre, Palle Thomsen tlf. 45 80 78 77
Pressechef, Claus Bendsen, tlf. 20 26 32 96