Nu kan du få de mest relevante nyheder om e-handel i byggebranchen. byg-e stiller skarpt på løsninger og trends indenfor byggeriet, der skal løfte hele værdikæden.

byg-e fungerer som udbyder af elektroniske samhandelsløsninger til byggevarebranchen og er i dag ejet af Brancheforeningen Danske Byggecentre. byg-e har til formål at gøre elektronisk samhandel nemt og overskueligt for branchens parter, hvad enten det er leverandører eller byggecentre. I dag udbyder byg-e både EDI- og webshop løsninger, der skal fremme handlen mellem byggecentrene og deres leverandører. Over 200 leverandører og over 400 forhandlere benytter i dag vores IT løsninger.

Med dette i bagagen vil byg-e nu sørge for at branchen er helt opdateret med den nyeste viden inden for e-handel og IT løsninger. Samtidig kan du følge med i byg-e’s arbejde og mission for at skabe bedre samhandelsmuligheder i byggebranchen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her, og få opdateret din værktøjskasse med ny viden om alt inden for IT i byggeriet. byg-e sender nyhedsbrevet ud én gang om måneden.