Foto: Sirid Bonderup.

SBi har undersøgt mangfoldighedens potentialer i Bispebjerg i København, som er et de mest mangfoldige områder i Danmark.

Tag med på SBi’s Boligdag 2017 31. januar 2017, og hør, hvordan vi kan drage nytte af den mangfoldighed, som i stigende grad er blevet et grundvilkår for mange danske byer. SBi præsenterer sin nyeste forskning om, hvordan man kan arbejde med mangfoldighed, så det skaber et godt og attraktivt byliv og styrker en positiv udvikling i udsatte boligområder. Vær med i debatten om, hvordan vi kan skabe et sammenhængende by- og boligliv, hvor vi mødes på tværs af forskelligheder som fx køn, alder, livsstil, økonomi og etnicitet.

Bog om mangfoldighedens potentialer
Deltager du i konferencen får du også en bog om, hvordan man kan arbejde med mangfoldighed, så det styrker den sociale sammenhængskraft, den sociale mobilitet og den økonomiske vækst i den blandende by. Bogen er baseret på resultater fra forskningsprojektet DIVERCITIES, hvor SBi har undersøgt potentialer ved mangfoldigheden i Bispebjerg i København, som er et af Danmarks mest mangfoldige byområder.

Det foregår hos Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet København, A. C. Meyers Vænge 15, 2450 København SV

Se programmet og tilmeld dig via dette link

Kilde Statens Byggeforskningsinstitut