Nu har I mulighed for unik og moderne eksponering i form af annoncering på den elektroniske udgave af messekataloget i form af den nyudviklede BYGGERI’14 App. Den går ud til fri download til potentielle 30.000 besøgende og annoncerne er tilmed billige.

Med applikationen har de besøgende mulighed for at se jeres annonce i toppen af App’en og i bunden af App’en. Så hvis I vil aktivere jeres messeinvestering, så køb en annonce til App’en og bliv eksponeret direkte over for de besøgende på BYGGERI’14.

Ifølge Danmarks Statistik, er antallet af smartphones i de danske hjem steget fra 33 % i 2011 til 63 % i 2013. Brancheforeningen Danske Byggecentre har planlagt massiv markedsføring af Besøgs App’en, hvilket giver grundlag for mange App downloads af den nye BYGGERI’14 App og dermed en unik eksponeringsmulighed for udstillerne.

Prisen for Besøgs App annonce:
I toppen af App: 1000 kr. Pr måned.
I bunden af App: 500 kr. Pr måned.

OBS! Der gøres opmærksom på, at det er først til mølle princippet, da der foreligger et begrænset antal annoncepladser for at give den enkelte annoncør optimal eksponering.

BYGGERI’14 App – Din perfekte guide til messen

Den nye smartphone applikation til BYGGERI’14 giver den besøgende mulighed for at finde nemt rundt på messen, finde relevante udstiller events på de forskellige stande, information om udstillerne og deres produkter samt informationer om de grønne priser, der bliver uddelt på BYGGERI’14.