Danske Byggecentres nye tradition, som startede sidste år, betyder at der kun afholdes generalforsamling i år. Det store årsmøde afholdes i 2019. Men vi ses jo også i Fredericia til marts.

Som vi annoncerede sidste år kræver nye tider nye tanker og rammer. Derfor redefinerede vi branchens årsmøde og besluttede at afholde det hvert andet år mod til gengæld at trække de vigtigste og mest interessante aktører i branchen til for at gøre mødet til årets højdepunkt. Og i 2017 afholdte vi en succesfuld og vellykket konference på Bella Sky om byggeriets fremtid.

I år ”nøjes” vi med generalforsamlingen torsdag d. 1. februar 2018, kl. 12:00 på Hotel Nyborg Strand. Når vi sætter nøjes i citationstegn er det fordi, vi måneden efter mødes på BYGGERI’18 i Fredericia. Danske Byggecentre giver altid branchen mindst én chance om året for at netværke og udveksle nyt.

Invitationen er sendt ud til alle DBs medlemmer, og som medlem har man mulighed for at tilmelde sig generalforsamlingen her. (Der er hjælp til log-in på siden).

P.S. Har du lyst til at genoplive højdepunkterne fra sidste års årsmøde, så tag et kig i vores årsberetning her.

P.P.S. Årsmødet og generalforsamling afholdes i 2019 i Århus.