Interesseret i et varieret job med bred viden? Hurtigt op ad karrierestigen? Masser af ansvar fra starten? Du har alle mulighederne i et byggecenter – og det giver vi alle afgangsklasser i folkeskolen og efterskoler mulighed for at se og høre mere om torsdag d. 12. januar 2017.

For andet år i træk inviterer landets byggecentre på Årets Byggecenterdag. Målet er at få flest mulige skoleelever til at se de mange spændende muligheder, branchen kan byde på.

Det er en fælles opgave at tiltrække de bedste elever til branchen. Derfor er det helt naturligt, at vi går sammen om at lave en fælles dag henvendt mod kommende elever. Vi håber, at kampagnen viser eleverne, hvor spændende og udfordrende branchen er – og forhåbentligt overbeviser et par stykker om, at vi kan tilbyde dem en spændende karriere inden for handel, siger Palle Thomsen, adm. direktør i Brancheforeningen Danske Byggecentre.

Hvis du ikke mener at have fået en invitation, så se mere her: http://karrierestigen.dk/. Du kan stadig nå at komme med.

Få et ærligt indblik i et byggecenter
De bedste elever, medarbejdere og mentorer fra medlemsforretningerne er blevet udvalgt til at være branchens ambassadørkorps. Deres opgaver består i at bruge de sociale medier til at fortælle omverdenen, venner, familie og bekendte om mulighederne med en elevuddannelse i et byggecenter.

Du kan følge dem her:

www.instagram.com/karrierestigen

www.facebook.com/karrierestigen

Og her kan du følge med i hvad der sker i vores branche:

www.instagram.com/dkbyggecentre

www.youtube.com/user/danskebyggecentre

www.twitter.com/dkbyggecentre

www.linkedin.com/company/danske-byggecentre

Du kan læs mere om vores praktikgaranti, Årets Byggecenterdag samt hvad vi gør for at få flere og bedre elever til branchen i DBs årsberetning 2016 (side 10 til 13).