FUTs bestyrelse har – efter successen i 2015 – besluttet også at sende FUT bladet til alle DBs medlemmer i 2016 – dvs. til stort set alle byggemarkeder og trælaster i Danmark.

FUT finder, at det er vigtigt at så mange i branchen får kendskab til foreningen og de aktiviteter FUT har. Så næste gang forretningen modtager FUT bladet, så læg det venligst i kantinen, så flest mulig får adgang til det. Vi ved alle, at der dagligt kommer besøg i kantinen af leverandører, kunder som sikkert også læser i de blade der lægges frem, så jo flere der læse om FUT jo mere ”kendte” blive vi og jo større gavn kan branchen få at den viden vi besidder.

Så rigtig god læselyst.

 

Om FUT
FUT er en aktiv branche­forening, der giver dig mulighed for at deltage i spændende fag­arrangementer, studierejser i ind- og udland samt meget mere.

I FUT Jobbanken lægger branchens forretninger annoncer op om ledige stillinger.

FUT Erhvervsklub er for de virksomheder, som ønsker at støtte et godt formål og som kan se de mange fordele, som foreningen giver branchen.

FUT Fagprøvepris uddeles på FUTs årlige generalforsamling til tre fagprøver, som i foråret før generalforsamlingen er blevet afleveret og eksamineret på hhv. Mommark Handelskostskole og Handelsfagskolen i Odder.

FUT Fonden støtter uddannelse af elever og unge ansatte i trælast og byggemarked branchen i Danmark enten via uddannelse og rejselegater, FUT-Fagprøveprisen eller støtte til FUT-aktiviteter for elever og unge.

Alle disse spændeende aktiviteter har du altid mulighed for at følge på www.fut.dk, Facebook og LinkedIn.

FUT’s medlemmer er elever, funktionærer og selvstændige beskæftiget indenfor trælast, bygge­markeder og bran­chens leverandører.

Se mere her: www.fut.dk.