Danske Byggecentre oplever med jævne mellemrum, og som det er tilfældet i disse dage, at udstillere modtager breve fra International Fairs Directory. Danske Byggecentre samarbejder ikke med dette firma og opfordrer til at udstillere ikke svarer på deres henvendelse.

Firmaerne Construct Data Verlag AG, Expo-Guide, Event•Fair, International Fairs Directory og andre lignende firmaer sender af og til skriftlige tilbud om optagelse/annoncering på deres internetportal til udstillere, som har deltaget på BYGGERI-messen i Fredericia. Disse firmaer beder udstillere rette deres oplysninger, for at fortsætte med gratis at fremstå på deres udstillerliste. Dog har det vist sig at udstillere, der har underskrevet og returneret skemaet, er blevet opkrævet op mod 25.000 kroner for 3 års optagelse på internetportalerne.

Firmaerne har fået fat i udstilleres navne uden vores viden endsige samtykke, og Danske Byggecentre vil gerne understrege, at vi på ingen måde samarbejder med de pågældende firmaer og aldrig har leveret udstillernavne eller -lister til dem.

Danske Byggecentre tager på det skarpeste afstand for disse firmaers forretningsmetoder.

På BYGGERI-messens hjemmeside kan man læse en advarsel mod disse firmaer. Vi opdaterer siden løbende, såfremt vi får viden om lignende firmaer. Se advarslen her.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Ingelise Alsø på ia@bdb.dk eller Mette Jensen på mhj@bdb.dk.

Nedenfor ses et eksempel på disse breve fra International Fairs Directory.