Absolut bæredygtighed og FNs Verdensmål

Absolut bæredygtighed er en forståelse af bæredygtighed, der relaterer sig til de ressourcer, vi har til rådighed på den planet, vi bor på. Fremfor at tale om, hvorvidt noget er mere bæredygtigt end andet, handler absolut bæredygtighed om, hvorvidt noget er bæredygtigt indenfor de planetære grænser. Det betyder, at vi, når vi taler om byggeri ikke blot skal måle vores byggerier eller produkter overfor den hidtidige best practice (relativ bæredygtighed) men se vores byggerier eller produkter i forhold til det kollektive råderum, vi har globalt set.

Absolut bæredygtighed og FNs Verdensmål hænger uløseligt sammen, da det hele handler om, hvordan vi forvalter, fordeler og beskytter vores fælles ressourcer og sikrer, at udviklingen bliver til gavn for alle; også vores fremtidige generationer.

På denne masterclass får du ny viden om absolut bæredygtighed samt redskaber til, hvordan du og din praksis kan arbejde med absolut bæredygtighed i hverdagen og på længere sigt.

Masterclassen afholdes i samarbejde med Netværk for FN’s 17 Verdensmål

Gennemførelsen forudsætter min. 12 virksomhedsdeltagere. Der er i alt 20 pladser. Tilmelding senest mandag den 23. januar kl. 12.

STED: Stigsborg Brygge 5 - 9400 Nørresundby - lokale 160

Program

09.30 Kaffe og morgenbrød

10.00 Velkommen, Intro til emnet og netværket

10.30 Hvad er absolut bæredygtighed og hvad betyder det for byggeriet?

11.15 Diskussion, øvelser

12.00 Frokost

13.00 Hvordan kan man som virksomhed omstille sig og komme tættere på absolut bæredygtighed

13.45 Diskussion, øvelser

14.45 Opsamling og fælles refleksioner

15.15 Tak for i dag

Tilmeld dig her

Kilde : WE BUILD DENMARK